Εκτύπωση

ΑΝΕΜΟΙ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΦΥΣΗΞΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ομόφωνα κήρυξε αθώο τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο οποίος είχε κατηγορηθεί, για το αδίκημα ηθικής αυτουργίας και παράβαση μυστικών πολιτείας. Μετά από μια πολύχρονη δικαστική εκκρεμότητα, με μια κατηγορία που έμοιαζε με σενάριο κατασκοπείας... Και ίσως γι αυτό τον λόγο δηλαδή για να εμπλουτιστεί με ιδέες το κατηγορητήριο είχε αρχικά ενσωματωθεί στη δικογραφία για τις τηλεφωνικές υποκλοπές και το σχέδιο πυθία. Όμως το Δικαστήριο ξεχώρισε την πλοκή του σεναρίου από την πραγματικότητα αποφασίζοντας πως αυτές οι δυο υποσχέσεις δεν είχαν καμία σχέση. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και καταλυτικά ανέφερε αφενός μεν ότι δεν υπήρχε αδίκημα αφετέρου δε ότι ούτε τα επόδικα έγγραφα ήταν απόρρητα.

Εκτύπωση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ:ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ/ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ/ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ/ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ NOVARTIS ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

 

Είπε σε κατάθεση του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στον Άρειο Πάγο

"Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές σκευωροί ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης. Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία και τους σκευωρούς".

Αυτά δήλωσε ο πρώην Υπουργός και Επίτροπος της Ε.Ε Δημήτρης Αβραμόπουλος στον Άρειο Πάγο. Η δίωρη κατάθεση του έγινε στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το πως στήθηκε η υπόθεση της Novartis.

Μετά την κατάθεση του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ευ Ζαχαρή δήλωσε ότι δεν τον απαχολούν ούτε ενδιαφέρεται για ονόματα.

Η έρευνα αυτή άρχισε μετά τις μηνύσεις των πολιτικών εκείνων που τα ονομάτα τους ενεπλάκησαν από τους όπως ισχυρίζονταν "προστατευόμενους μάρτυρες" της Novartis.

Οι δυο αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του συναδέλφους τους Ιωάννη Αγγελή, για παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας. 

Σημειωτέον ότι: Την επόμενη Πέμπτη θα καταθέσει ο κ. Αγγελής οι έγγραφες καταγγελίες του οποίου, αποτελούν και τη βάση της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο.

Εκτύπωση

ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΓΙΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

Το πολύ σημαντικό χαρτοφυλάκιο που αφορά στις σχέσεις του ΕΛΚ με τα Εθνικά Κοινοβούλια των ευρωπαϊκών χωρών ανέλαβε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ως αντιπρόεδρος της Κ.Ο του Ευρωπαϊκου Λαϊκού Κόμματος. Από τη θέση αυτή θα αποτελεί τη γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του ΕΛΚ με τα Εθνικά Κοινοβούλια, καθώς και του ΕΛΚ με τα αδελφά εθνικά κόμματα με στόχο να έρθουν οι Βρυξέλλες πιο κοντά στα προβλήματα των Ευρωπαίων Πολιτών. Ανακοινώνοντας ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ το χαρτοφυλάκιο επισήμανε την επιτυχημένη θητεία του κ. Μεϊμαράκη ως Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων ενώ αναφέρθηκε και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ως σήμερα στα ευρωπαϊκά όργανα.

Εκτύπωση

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ SPOT ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ

ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΧΗ

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΑ/

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ/

ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΤΟΠΙΚΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για κεφαλογιαννης βουλη 

ΣΤΕΊΛΕ ΞΑΝΆ ΤΟ ΜΑΝΩΛΙΌ/

ΣΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΏΝ ΤΟΝ ΑΡΓΑΛΕΙΌ/

ΛΕΒΈΝΤΙΚΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ/

ΚΑΙ ΝΌΜΟΥΣ ΝΑ ΥΦΆΝΕΙ/

ΕΛΛΆΔΑ-ΕΥΡΏΠΗ ΨΉΦΙΣΕ/

ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΆΝΝΗ

…………………………………………………..

Υ.Γ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΉ

ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΦΟΎΡΚΑ

ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ:

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΟΎΤΕ ΑΛΆ ΚΑΡΤ/ ΟΎΤΕ ΑΛΑ ΤΟΥΡΚΑ”

 


 ΜΕ ΤΟ CONCEPT

"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"

Εκτύπωση

ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ:Σ’ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΈΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ/ ΠΡΈΠΕΙ ΚΑΛΆ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΊΣ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΏΣΕΙΣ

 

ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ/

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΠΟΡΕΊΑ /

KΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΊΑ/

ΤΊΜΗΣΕ ΠΡΌΣΩΠΟ ΣΩΣΤΌ/

ΥΠΕΎΘΥΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΌ/

ΠΟΥ ΩΣ ΤΏΡΑ ΜΑΣ ΑΠΈΔΕΙΞΕ /

ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΆΝΕΙ /

ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΨΥΧΉ ΤΟΥ ΦΤΆΝΕΙ/

ΣΤΕΊΛΕ ΞΑΝΆ ΤΟ ΜΑΝΩΛΙΌ /

ΣΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΏΝ ΤΟΝ ΑΡΓΑΛΕΙΌ/

ΛΕΒΈΝΤΙΚΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ /

ΚΑΙ ΝΌΜΟΥΣ ΝΑ ΥΦΆΝΕΙ

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ

ΣΕ ΜΜΕ & ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ 

add1

ad2