Εκτύπωση

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΟΥΡΟΥΖΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΥ

Μετά από 25 χρόνια προσωπικού αγώνα για την υπόθεση της ηθοποιού Ιωάννα Μουρούζη, εχτές δικαιώθηκα.
Το πενταμελές Δικαστήριο καταδίκασε για την πλαστή διαθήκη της ηθοποιού Ιωάννας Μουρούζη, την συμβολαιογράφο της πλαστής διαθήκης , κ Κάνα κατα 8 + 6 = 14 χρόνια με συγχώνευση στα 10 χρόνια , τον θεολόγο κ Εγγλέζο δήθεν τιμώμενο στην πλαστή διαθήκη με 4+4=8 χρόνια κατά συγχώνευση στα 6 χρόνια,τους μάρτυρες στην πλαστή διαθήκη κυρία Θεοδωρόπουλου και κύριο Χατζησπύρου κατα 4 Και 3 χρόνια αντίστοιχα.

Εκτύπωση

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΚΕΥΩΡΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΜΩΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης αγγελουΜε την ευκαιρία της μεγάλης επιτυχίας των θέσεων και προτάσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία βέβαια δεν έτυχε της απαιτούμενης προβολής, γιατί δεν είναι από τα θέματα που υποστηρίζονται ποικιλοτρόπως από ορατές και άυλες οντότητες και δυνάμεις… Τα γεγονότα αναδεικνύουν μια άλλη προσωπικότητα, που ύψωσε ανάστημα σε καιρούς δύσκολους, ενώ η διαφανής θέση και στάση του έγινε η αιτία να προχωρήσουν δικαστικά σοβαρές υποθέσεις που είχαν εγκλωβιστεί σε ερμάρια λήθης…

Εκτύπωση

ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο ΠΡΟΕΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΞΕΛΞΗ ΤΗΣ ΕΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝ

Προκόπης ΠαυλόπουλοςΕίναι γνωστό πως ο Προκόπης Παυλόπουλος ως Πρόεδρος αλλά και λόγω γνώσεων- προσωπικότητας, περνάει γραμμή σταθερότητας και ελπίδας όχι μόνο εντός αλλά και εκτός των τειχών. Αφενός μεν στους εντός Έλληνες και της Διασποράς αφετέρου στους λαούς των άλλων χωρών που επιμένουν, στην ανάγκη μιας εξελικτικής πορείας της Ευρώπης των λαών και όχι των μεγαλοσυμφερόντων, που απαιτούν λιτότητα από τους πολλούς και προκλητική ευημερία από ορισμένους.

 

Εκτύπωση

«ΈΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»

Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης προήδρευσε των ευρωβουλευτών που μετέχουν στη Μικτή Διακοινοβουλευτική Επιτροπή Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας που εξέτασε την Έκθεση Προόδου για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας.

Εκτύπωση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Για ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ στην ανεξάρτητη λει­τουργία της Δικαιοσύνης από διαδίκους, κόμματα, την Εκκλησία, τον Τύπο, οικονο­μικούς παράγοντες, ακόμα και ποδοσφαι­ρικές ομάδες αλλά και πιέσεις από το εσω­τερικό της έκανε λόγο ο υπουργός Δικαιο­σύνης Σταύρος Κοντονής στην ετήσια γε­νική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων το περασμένο Σάββατο.

add1

ad2