Εκτύπωση

1 DRYSHIPS INC. REPORTS FINANCIAL AND OPERATING RESULTS FOR THE FOURTH QUARTER OF 2018

February 28, 2019, Athens, Greece, DryShips Inc. (NASDAQ:DRYS) (“DryShips” or the “Company”), a diversified owner and operator of ocean going cargo vessels, today announced its unaudited financial and operating results for the quarter ended December 31, 2018. Fourth Quarter 2018 Financial Highlights -For the fourth quarter of 2018, the Company reported net income of $5.8 million, or $0.06basic and diluted earnings per share. Included in the fourth quarter of 2018 results are:

Εκτύπωση

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΡΓΚΡΕΤΕ ΒΕΣΤΑΓΙΕΡ ΑΛΛΑ & ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΕΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΝΟΥ

Πώς ο Μητσοτάκης θα… ανατρέψει τη ΘάνουΕνδιαφέρον έδειξαν οι Ομογενείς για την εξέλιξη της υπόθεσης των ενστάσεων της η Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ως προς την ανάληψη των καθηκόντων της Προέδρου Ελληνικής Αρχής Ανταγωνισμού από την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ Βασιλική Θάνου η οποία εκτός από την δυναμική προσωπικότητατ της που την οδήγησε μέχρι και το αξίωμα της υπηρεσιακής πρωθυπουργού έχει δημιουργήσει και μια εικόνα ακεραιότητας μαζί με την θέληση της προσφοράς που τη διακρίνει.

Εκτύπωση

ΕΠΑΦΈΣ ΜΑΝΏΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΆΝΝΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΊΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΈΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΈΣ ΣΤΗΝ ΚΡΉΤΗ

manolis kefalogiannis nea dimokratiaΟ Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης για το θέμα αυτό θα έχει αύριο συνάντηση με κορυφαίους Ευρωπαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες για την άμεση ενεργοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση του προγράμματος για την αποκατάσταση των φυσικών καταστροφών που υπερψηφίστηκε πρόσφατα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατόπιν εισήγησης του αρμόδιου Επίτροπου Χρήστου Στυλιανίδη.

Εκτύπωση

ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΑΞΙΑΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ («AFET») θα εξετάσουν τις πρόσφατες εξελίξεις στην Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία όσον αφορά τις μεταρρυθμιστικές προτεραιότητες που σχετίζονται με την ΕΕ. Απομένουν λιγότεροι από τέσσερις μήνες για να εκτιμηθεί το κατά πόσο είναι έτοιμες οι δύο χώρες για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

Εκτύπωση

ΕΣΕΕ_ΕΠΊΣΗΜΗ ΠΑΡΟΎΣΙΑΣΗ_ΕΤΉΣΙΑΈΚΘΕΣΗ

tve_1930_Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας  (ΕΣΕΕ) παρουσίασε το Σάββατο 23-2-2019, την Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου για το 2018. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Έφη Αχτσιόγλου και η βουλευτής της ΝΔ Α’ Αθηνών κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Παραβρέθηκαν βουλευτές, πρόεδροι κοινωνικών εταίρων και επιμελητηρίων καθώς και εκατοντάδες εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου από όλη την Ελλάδα.  Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου.

add1

ad2