Εκτύπωση

«ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ & ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ/ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΑ/ ΟΤΑΝ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΠΡΙΜΑ/ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΙΧΩΣ ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΜΑ»

Μ’ αυτό το τετράστιχο ο λυράρης της συντροφιάς μας χαρακτήρισε το βιβλίο ΑΝ-ΟΜΟΙΚΑΤΑΛΗΚΤΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΗ μια ακόμα ποιητική πρόκληση του λογοτέχνη γιατρού Δημήτρη Χόνδρου -διδάκτορα διευθυντή του τμήματος Αξονικής και Μαγνητικής Τομογραφίας του ΓΝΑ Ευαγγελισμού και προέδρου της ΑΧΕΠΑ Αθηνών. Επισήμανε μάλιστα πως και μ’ αυτό το βιβλίο ο γιατρός κάνει Αξονική Τομογραφία στην ψυχή.

Εκτύπωση

ΔΕΔΔΗΕ:ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΑΕΤΩΝ

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) σας συμβουλεύει να μην πετάτε το χαρταετό σας κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για εσάς και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Εκτύπωση

ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ & ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ:

Τι ανέφερε για την αποζημίωση του Δημοσίου και την παραγραφή

Eνα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, σε επίπεδο μεθοδεύσεων αλλά και σε επίπεδο εύρους των εμπλεκόμενων προσώπων, χαρακτήρισε η προϊσταμένη του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού Βασιλική Θάνου την υπόθεση Novartis, ενώ ταυτόχρονα ανέφερε ότι έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. «Προχωρούν με σοβαρότητα και προσεκτικά βήματα, και θεωρώ ότι θα διαλευκάνουν την υπόθεση» τόνισε. 

Εκτύπωση

"ΈΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΚΡΙΣΗ": ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων επιχειρήσεων που βρίσκονται σε κρίση, στο πρόγραμμα COSME COS - EarlyWarning EU - 2016-4-01.
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων: 30/06/2019
Χρηματοδότηση: Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα COSME και υλοποιείται από 15 εταίρους προερχόμενους από 7 Ευρωπαϊκές χώρες (Δανία, Γερμανία, Βέλγιο, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πολωνία)

add1

ad2