Εκτύπωση

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Β’ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Ο κ. Μητσοτάκης μέχρι πριν λίγο καιρό έλεγε «τόσα και άλλα τόσα» για να κλείσει η αξιολόγηση, παίρνοντας το μέρος των πιο ακραίων από τους δανειστές με στόχο την πολιτική αποσταθεροποίηση στη χώρα. Τώρα που δεν του βγαίνει, υιοθετεί συνομωσιολογικά σενάρια και κάνει τζάμπα μαγκιές.

Η κυβέρνηση διαθέτει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα κοινοβουλευτική πλειοψηφία για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης. Και επί του ελληνικού Συντάγματος δεν δικαιούνται να έχουν λόγο οι δανειστές.

Αποκλειστικός αρμόδιος για να κρίνει την υποκριτική και εθελόδουλη στάση του κ. Μητσοτάκη είναι ο ελληνικός λαός.

Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε.Ο.Π.Π.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Πτηνοτρόφων Παραγωγών πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Εκτύπωση

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ:ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗ

Περιγραφή εικόνας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρακολούθησε άσκηση εξάλειψης αεροπρογεφυρώματος από Διμοιρία Εθνοφυλάκων στη Θάσο.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στους Εθνοφύλακες, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

 

«Εθνοφύλακες,

Είμαστε σήμερα εδώ με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού και είμαστε υπερήφανοι που για πρώτη φορά διεξάγεται αυτή η άσκηση εδώ στη Θάσο.

Εκτύπωση

ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

       
Τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου, γεγονός το οποίο έχει επιπτώσεις στην υγεία χιλιάδων συμπολιτών μας στην Βόρεια Ελλάδα.
 
Αυτή τη στιγμή το Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου, εξαιτίας της μεγάλης έλλειψης προσωπικού, κρατάει κλειστές δύο ολόκληρες πτέρυγες, με σύνολο 70 κλινών, 17 κλίνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας δεν χρησιμοποιούνται, όπως επίσης συμβαίνει και με αρκετές χειρουργικές αίθουσες, ενώ και οι υπερσύγχρονοι τομογράφοι PET υπολειτουργούν και εξυπηρετούν πολύ μικρό αριθμό καρκινοπαθών λόγω της ύπαρξης ενός και μόνο χειριστή.

add1

ad2