Εκτύπωση

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΑΞΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ

Αναφορικά με δημοσιεύματα που διακινούν τη δήθεν πληροφορία ότι καταργείται ο Νόμος 4504/2017, στο μέρος που αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικών αξιοπλοΐας αποκλειστικά από τους νηογνώμονες, το Γραφείο Τύπου του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτη Κουβέλη, υπογραμμίζει:

Ο Νόμος 4504/2017 ισχύει στο ακέραιο και ουδεμία κατάργησή του θα υπάρξει. Η έκδοση πιστοποιητικών αξιοπλοΐας είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητας, σύμφωνα με το νόμο, των νηογνωμόνων και σε αυτούς παραμένει.

Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), κ. Ιωάννη Παναγόπουλο είχε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Βιομηχανίας κ. Στέργιος Πιτσιόρλας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, κ. Αθανάσιος Δανούσης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΓΣΕΕ, κ. Φώτιος Κολεβέντης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου, κ. Δημήτρης Τσόκας, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Απόστολος Μακρυκώστας.

Εκτύπωση

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΣΤΗΝ 83Η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Η εικόνα του Πυροσβεστικού Σώματος το περίπτερο του οποίου θα εγκαινιάσουμε σήμερα στην 83η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία σηματοδοτεί μια διαφορετική σελίδα για τη χώρα ουσιαστικότερη, ποιοτικότερη, με πνεύμα ανάτασης έτσι ώστε η χώρα να ανοίξει φτερά. Η πραγματική εικόνα του Πυροσβεστικού Σώματος είναι αυτή που βλέπετε πίσω μας ο πυροσβέστης στο πεδίο της μάχης. Αυτή είναι η εικόνα του Πυροσβεστικού Σώματος και εμείς οι πολιτικοί αλλά και η φυσική ηγεσία είμαστε υποχρεωμένοι να του δώσουμε τα εφόδια αλλά και να τον θωρακίσουμε σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει. Με αυτές τις σκέψεις και έχοντας εμπιστοσύνη απόλυτη στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, άνδρες και γυναίκες, που με αυταπάρνηση, με γνώση και αυτοθυσία, δίνουν τη μάχη απέναντι σε  αντίξοες, τις περισσότερες φορές συνθήκες, έχοντας όμως την κοινωνία στο πλευρό τους, γιατί έχουν αποδείξει τι αξίζουν δεν χρειάζονται τα εύσημα από εμάς. Ζούμε σε μία χώρα που έχει ιδιαίτερο το ανάγλυφο  και ιδιαίτερα καιρικά φαινόμενα. Έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να εγκαινιάσουμε με ψηλά το κεφάλι αυτό εδώ το περίπτερο. »

Εκτύπωση

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ

Όσο η ΝΔ θα βλέπει το ενδεχόμενο της περικοπής των συντάξεων να απομακρύνεται και το αφήγημά της περί τετάρτου Μνημονίου να καταρρέει τόσο θα βγάζει τον πραγματικό της εαυτό και θα αποκαλύπτει την βαθιά της επιθυμία να περικοπούν οι συντάξεις.

Εκτύπωση

ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΡΟ-ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Η photo είναι από την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος συνοδευόμενος από το διευθύντη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Ζαχαριάδη και παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου συνομίλησε με το ΔΣ του συλλόγου καθώς και εργαζόμενους για θέματα που τους αφορούν.

Μετά τις ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το θερμό ενδιαφέρον του σε θέματα τυφλών ΑΜΕΑ και γενικότερα κοινωνικά, ο κ. Ζαχαριάδης διευθυντής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ πήρε συγχαρητήρια για τις ομιλίες του σε εκπομπές τηλεόρασης, όπου όπως χαρακτήρισαν με αξιοπρέπεια και κρατώντας την ψυχραιμία του αντιμετωπίζει ορισμένες φορές φωνασκούντες και θορυβοποιούς οι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν τα κενά του παρελθόντος.

Ένα από τα επιχειρήματα που υποσητρίζουν τους ισχυρισμούς είναι η παρακάτω δήλωση σε ραδιοφωνικό σταθμό:

«Δεν γίνεται και να κάνουμε παροχές και να είμαστε σε τέταρτο μνημόνιο» δήλωσε στο NEWS 24/7 RADIO ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Αρχίζουμε να κερδίζουμε το έδαφος που χάσαμε σιγά σιγά» είπε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε την ανάγκη επίλυσης του προβλήματος με τα κόκκινα δάνεια, με ευαισθησία όπως είπε στους ανθρώπους που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

 

add1

ad2