Εκτύπωση

ΦΑΝΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΙ ΕΥΘΥΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ/ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ & ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΜΕ/ ΚΑΝΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ

Περιγραφή εικόναςΕκφράζοντας deprofudis τη λύπη του και αποδεχόμενος ότι είναι βαριά τα μέτρα για τον πολύπαθο λαό της χώρας, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προσπάθησε να παρουσιάσει τους λόγους. Οι καταστάσεις που είχαν δημιουργηθεί και τις κληρονομημένες συνθήκες, ανάγκασαν την κυβέρνηση να δεχτεί τις επιταγές των… θεσμών.

Επιχειρήσαμε διευκρίνισε γιατί πιστεύαμε ότι μετά τις εκλογές η κυβέρνηση θα αντιμετώπιζε μια συμπεριφορά περισσότερο φιλική, διαφορετική.

read more

Εκτύπωση

Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ 150.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο Δ. Παπαδημητρίου για δάνεια σε ελβετικό φράγκοΕκτενή αναφορά στο «πρόγραμμα εγγυημένης απασχόλησης» που προωθεί η κυβέρνηση και το όποιο απευθύνεται σε 150.000 ανέργους, έκανε από την Κοζάνη ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα οκτάμηνης απασχόλησης, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος του 2017, θα βασίζεται στην κοινωφελή εργασία αλλά θα ισχύει και για τον ιδιωτικό τομέα.

Εκτύπωση

Ν. ΠΑΠΠΑΣ: «Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

  • Ν. Παππάς: «Ο στρατηγικός σχεδιασμός μας προβλέπει τη δημιουργία υποδομών που θα παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα πρόσβασης στο μέγιστο ποσοστό του πληθυσμού. Τα ημίμετρα θα εγκλωβίσουν περαιτέρω τη χώρα στις τελευταίες θέσεις των ευρωπαϊκών δεικτών DESI που μετρούν την ψηφιακή πρόοδο κάθε χώρας-μέλους»

Εκτύπωση

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ:«ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ» Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ «ΚΕΝΑ» ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ.

Στην τελευταία ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, επισυνάπτεται ενημερωτικό σημείωμα νομικού συμβούλου της, με την  -  κατ’ αυτόν  - εκδοχή της  απόφασης και του σκεπτικού της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τους συμβασιούχους, πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες έκδοσής της.

Θα ήταν χρήσιμο, σκόπιμο και ενδιαφέρον  να μπορούσε να κατονομάσει ο κ. Πατούλης τον Δικαστή που ενημέρωσε τον συνεργάτη του.

«Συγκινητική» η προσπάθεια του κ. Πατούλη να καλύψει τα «κενά» ενημέρωσης για την υπόθεση, αλλά αυτές οι πρακτικές  υπηρετούν με τον χειρότερο τρόπο τη Δικαιοσύνη και τους Λειτουργούς της.

Εκτύπωση

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΓΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ

Στο πλαίσιο των επαφών των κοινοβουλευτικών  ομάδων φιλίας πραγματοποιήθηκε χθες 10 Μαΐου  2017 συνάντηση της ομάδας φιλίας Γαλλίας –  Ελλάδας, στην οποία επαναβεβαιώθηκαν οι στενοί  δεσμοί και οι κοινές επιδιώξεις των δύο λαών

add1

ad2