Εκτύπωση

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας και επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών με τις οποίες απειλεί ανοικτά την Ευρώπη με μαζικές αποστολές προσφύγων και μεταναστών έκανε την ακόλουθη ερώτηση.

Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ KATE SMITH

Αποτέλεσμα εικόνας για δραγασάκηςΣυνάντηση με την Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Αθήνα, Kate Smith, είχε σήμερα, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν οι εξελίξεις γύρω από την επικείμενη αποχώρηση του Η.Β. από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ζήτημα της μελλοντικής σχέσης των δύο μερών.

Εκτύπωση

Η ΔΙΑΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΟΥΦΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για σιουφαςΟ Δικηγόρος και Διεθνολόγος Γιώργος Νούλας, στενός συνεργάτης του πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων και πρώην Υπουργού Γιώργου Σούρλα, κυκλοφόρησε ένα σημαντικό βιβλίο, το οποίο αποτελεί μια εξαιρετική και πρωτότυπη συγγραφή για την Ελληνική Διακοινοβουλευτική Διπλωματία και την σημασία της, στους δύσκολους χρόνους της χώρας μας, της Ευρώπης και του Κόσμου.

Η Κοινοβουλευτική Διπλωματία, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό εργαλείο συμπληρωματικό και ενταγμένο στην εξωτερική πολιτική των Εθνικών Κυβερνήσεων.
Για τη Βουλή, η Κοινοβουλευτική Διπλωματία κατέχει θέση βασικής προτεραιότητας.

- Είναι πρώτα απ’ όλα η ανάπτυξη στενότερης επαφής με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τους Έλληνες Ευρωβουλευτές όλων των Πολιτικών Δυνάμεων.

Εκτύπωση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΝΟΥΛΑΣ Δικηγόρος - Διεθνολόγος διοργανώνει την παρουσίαση του επιστημονικού συγγράμματος - βιβλίου του με τίτλο «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ – Π.Α.Δ.Ε.Ε. ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ» Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18.00 στην αίθουσα της παλαιάς ΒΟΥΛΗΣ στην Αθήνα, οδός Σταδίου 11 Πρόσκληση
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
- ΘΩΜΑΣ (ΤΟΜ) ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η.Π.Α (NEW HAMSHIRE) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΔΕΕ
- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ τ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ &Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
- ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΦΛΟΓΑΪΤΗΣ τ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ & Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Αθηνών
- ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΝΟΥΛΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΘΗΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1996-2016
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
Δ/ΝΤΗΣ Ρ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ» & της εφημερίδας «ΤΟ ΠΑΡΟΝ»

Εκτύπωση

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟYΝ ΣΑΝ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΑΤΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ & ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΟΥΣ

Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενη στήλη είχαμε γράψει τα παρακάτω:

«Η κατακόρυφη κάθοδος των κορυφαίων παρουσιαστών και άλλων TV Περσόνων είναι συνέπεια του ξεπεσμού τηλεοπτικών σταθμών και εκπομπών!!

ΣΣ Με τους οποίους είχαν επιβληθεί στρατηγικές και πορείες,

Που αποδείχτηκαν αντίθετες με τις λαϊκές ανάγκες & ανησυχίες

Η πραγματικότητα μας επιβεβαιώνει ως συνήθως διότι επικρατεί μια αναστάτωση στα μεγάλα κανάλια. Αλλάζουν ώρες, προσπαθώντας να αποσπάσουν μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης, δίχως μέχρι τώρα τουλάχιστον να έχει βρεθεί το θαύμα της αύξησης θεαματικότητας.

Όμως οι Ομογενείς που παρακολουθούν από κοντά τα τηλεοπτικά δρώμενα και μέσα από το internet, εντοπίζουν τον πραγματικό λόγο της ανόδου των ποσοστών από τηλεθεατές η ακροατές.

Και διευκρινίζουν πως ο τρόπος παρουσίασης είναι η αιτία του ότι δεν είναι ανεπηρέαστοι, αλλά αγωνίζονται να περάσουν προσωπική γραμμή ταυτόχρονα με του καναλιού.

Γι αυτό τον λόγο συμπεραίνουν είναι ανάγκη να παρουσιάζονται εκπομπές με δεδομένα στοιχεία, ταυτόχρονα με τις αιτίες που συνθέτουν σαφώς το κάθε πρόβλημα.

Αυτά τα μέτρα υπογραμμίζεται πως είναι ιδιαίτερα απαραίτητα όταν πρόκειται για ειδήσεις που αφορούν την εφορία, η άλλα προβλήματα που δοκιμάζουν οικογένειες.

Συγκεκριμένα για ένα σοβαρότατο θέμα που αφορά τους Ομογενείς σε σχέση με την ελληνική εφορία, εντύπωση έκανε η παρουσία ενός έμπειρου φοροτεχνικού, χαμηλών τόνων, που δεν καταβάλει προσπάθειες να διογκώσει την αξία της είδησης παρουσιάζοντας τη ως quiz η σταυρόλεξο, για δυνατούς λύτες.

Ως παράδειγμα προβάλλεται μια συζήτηση στο ΑΡΤ, με τον γνωστό βετεράνο στα Οικονομικά θέμα των Ελλήνων της Διασποράς κ. Ορέστη Σειμένη μαζί με τον επίσης γνωστό σε επιμορφώσεις και αποσαφηνίσεις εφοριακών θεμάτων, ειδικό φοροτεχνικό Θωμά Τσιώλη.

Παρά τις περγαμηνές του δίχως περιττές επεξηγήσεις, έδωσε απαντήσεις, με σαφήνεια και λύσεις, που παραδίνουν στους θεατές το μίτο της Αριάδνης περί τίνος ακριβώς πρόκειται για να φτάσουν σε τι ακριβώς πρόκειται.

Ο κ. Τσιώλης είναι ένας από τους στενούς συνεργάτες του Μανούσου Ντουκάκη και ένας εκ των αξιολογότερων επιτελών της ΠΕΦΕ διότι: Δίχως παράπλευρους αφορισμούς και φραστικούς εντυπωσιασμούς διατυπώνει, πως καταρχήν θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Σε επειδή μετά από μια αναφορά για μια υπόθεση Ομογενούς της Καβάλας, μας ζητήθηκε από τους ενδιαφερόμενους ένα μικρός οδηγός με τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι εκτός Έλληνες, ζητήσαμε να ακολουθήσει περιγραφική συνέντευξη, με τα κυριότερα θέματα που πρέπει να προσέχουν αφενός οι Ομογενείς μας αλλά και οι εντός των τειχών πολίτες. Ώστε προκειμένου να προλαβαίνουν τα δύσκολα εγκαίρως αποφεύγοντας απώλεια χρόνου και προσαυξήσεων.

add1

ad2