Εκτύπωση

ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΙΒΙΑΧΟΒΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙ

Θεωρούμε σκόπιμο λόγω του ότι οι καταστάσεις έχουν παραμερίσει από το προσκήνιο προσωπικότητες με κύρος και αποδεδειγμένη ικανότητα να καταχωρίσουμε μια αλήθεια που παρουσιάζει το προφίλ του ανδρός και αναφέρεται στο βιογραφικό του καταξιωμένου δικηγόρου και πρώην υπουργού Αντώνη Φούσα.

Η μακρά εμπειρία μου στη δικηγορία και στη νομική επιστήμη με έχει διδάξει, ότι καλύτερο προσόν ενός δικηγόρου, και ιδίως ενός ποινικολόγου, ο οποίος μάχεται σχεδόν καθημερινά στα ακροατήρια των δικαστηρίων για την ελευθερία, τις περιουσίες και τα δικαιώματα των συνανθρώπων του, είναι να απολαμβάνει της απεριόριστης εμπιστοσύνης και αγάπης των πελατών (εντολέων) του και γενικότερα της κοινωνίας. Αυτή δε η εμπιστοσύνη πηγάζει και εμπεδώνεται, προεχόντως, από την ακεραιότητα του χαρακτήρα, το ήθος, το θάρρος, τη συνέπεια, την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, και την αγωνιστικότητα του κατά την ενάσκηση των υπερασπιστικών του καθηκόντων (ασφαλώς και των συνεργατών του).

Με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου βιβλίου από τον τ. υπουργό κ. Αντώνη Φούσα ο οποίος έχει συντείνει στην προώθηση θεμάτων και λύση προβλημάτων πλήθος Ηπειρωτών και όχι μόνο, παρά την απουσία του από την πολιτική σκηνή αφανώς, αναφέρθηκε ότι προς τιμή του έργου έχει πραγματοποιήσει και την ανάγκη ενίσχυσης του ηθικού όσων νέων αναγκάζει η κρίση να ξενιτεύονται γράφτηκε ένα ποιήμα με τίτλο "ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΕΓΩ"  το οποίο έχει μελοποιηθεί από γνωστούς δημιουργούς και του αφιερώνεται.

Εκτύπωση

ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟΤΕΜ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ AΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΕΕ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΔΕΟΣΙΟΥ & ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Η ALITRIP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείo King George, Πλατεία Συντάγματος στις 26 Μαΐου 2017 και ώρα 14.40.

Τα σχολια αναφέρουν ότι αυτή η περίπτωση χαρακτηρίζεται με 3 Α δηλαδή Άμεσα Αποτελεσματικά Ακομμάτιστα όπως απαιτούν οι καιροί και οι συνθήκες.

Εκτύπωση

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ 153Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δύο εξαιρετικοί​ ερμηνευτές, η Γλυκερία και ο Γιάννης Κότσιρας ​θα συναντηθούν​ την Τετάρτη 24/05 στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς με μία από τις κορυφαίες φιλαρμονικές της Ελλάδας, τη Φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου με αφορμή την 153η επέτειο από την ένωση των Επτανήσων. Η σπουδαία αυτή ορχήστρα έχει στο ενεργητικό της σημαντικές sold out εμφανίσεις και διαρκή παρουσία. Δύο παραστάσεις στο ​φημισμένο θέατρο Τown Ηall του Broadway της Νέας Υόρκης τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο του 2016 και η περσινή, άκρως επιτυχημένη, πρώτη παράστασή τους στο Παλλάς σε συνεργασία με τη Μαρινέλλα δίνουν το στίγμα μιας αεικίνητης ομάδας μουσικών που δραστηριοποιείται εντός και εκτός Κέρκυρας.

Ανανεώνοντας λοιπόν το ραντεβού τους με το αθηναϊκό κοινό, προσκαλούν για ​την φετινή παράσταση ​δύο αγαπημένους ερμηνευτές, την Γλυκερία και τον Γιάννη Κότσιρα.

read more

Εκτύπωση

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Στον Ιβάν Σαββίδη το 20% του MegaΜε ενθουσιασμό δεχτηκαν οι Ομογενείς που διάβασαν το δημοσίευμα της στήλης πως ο Ιβάν ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει την αξία του στα καπνεργοστάσια και στις φάμπρικες προδιαγράφεται για ιδιοκτήτης ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού και όχι μόνο.

Συγχαρητήρια και καλό κουράγιο για να αντιμετωπίσει τους δολοπλόκους

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου «  σε πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε.» ήτοι ποσοστού 19,6361% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και μετέβαλε το ποσοστό συμμετοχής της στην  ως άνω Ανώνυμη Εταιρία, από 32,7321%, σε 13,0961%.

Διαβαστέ Περισσότερα

Εκτύπωση

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Α.Ε ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 1837-1937

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του εορτασμού της 180ης επετείου από την ίδρυση του οργανώνει εκδήλωση με θέμα

«Η συμβολή των Επτανησίων Καθηγητών

στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

1837-1937»

που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαϊου 2017 και ώρα 19:00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο Παννεπιστημίου 30)

 

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Μελέτιος Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος

add1

ad2