Εκτύπωση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΕΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΣΠΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννησ χατζηθεοδοσιουΗ κατάσταση στην αγορά, το ασφαλιστικό και κυρίως το θέμα των εργαζόμενων με μπλοκάκια, το ζήτημα των κόκκινων δανείων, αλλά και το ΕΣΠΑ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ "Πρώτη Γραμμή", στην οποία ήταν καλεσμένος και τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. 

Μιλώντας για την κατάσταση στην αγορά ο πρόεδρος του ΕΕΑ υπογράμμισε ότι εξαιτίας του κλίματος ανασφάλειας που επικρατεί, ο κόσμος δεν ξοδεύει τα όποια χρήματα υπάρχουν, ενώ συγκρατούνται και οι όποιες προθέσεις για επενδύσεις.

 

Εκτύπωση

ΞΕΚΙΝΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»

Ξεκινά στις 23 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων για τη χρηματοδότηση ερευνητικών έργων στο νέο πρόγραμμα «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ». Το πρόγραμμα προωθεί τη σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους. Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές δράσεις του νέου ΕΣΠΑ, προϊόν της στενής συνεργασίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με προϋπολογισμό 280 εκατ. ευρώ.

Εκτύπωση

ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ ΓΙΑ ΔΙΧΩΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ

DSC_3912 finalΟι προσδοκίες της κοινωνίας είναι μεγάλες και έχουμε υποχρέωση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς πολίτες και επιχειρήσεις να ενισχύουμε τη φορολογική συμμόρφωση και να διασφαλίζουμε τα δημόσια έσοδα καταπολεμώντας αποτελεσματικά τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο και προστατεύοντας τον υγιή επιχειρηματικό ανταγωνισμό, χωρίς από την πλευρά μας να αδικούμε κανέναν. Αυτά αναφέρονται σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους της Α.Α.Δ.Ε. ο καταξιωμένος δικηγόρος κ. Γιώργος Πιτσιλής.

 

Εκτύπωση

ΠΩΛΕΙ ΤΟ 4,5% Ο AΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥΡΩΤΗ!

Η δημοπρασία axis28 Νοεμβρίου

ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ίου στη Σου­ρωτή, ήτοι 4,5% (702.471 μετοχές), αποφάσισε να πουλήσει ο Αγροτικός Συ­νεταιρισμός Σουρωτής, σε μια προσπάθεια να εκμε­ταλλευτεί το ενδιαφέρον για την εταιρία προς όφελος δι­κών του αναπτυξιακών σχε­δίων.

Η σχετική απόφαση ελή­φθη σε έκτακτη γενική συ­νέλευση του αγροτικού συ­νεταιρισμού, ο οποίος έκα­νε στη συνέχεια γνωστό ότι στις 28 Νοεμβρίου θα διε­ξαχθεί δημοπρασία για την πώληση του πακέτου μετο­χών που διαθέτει στη Σου­ρωτή, με τιμή εκκίνησης το 1,2 ευρώ ανά μετοχή, πο­σό δηλαδή πολύ μεγαλύτε­ρο από το 1 ευρώ που πρό­σφερε η Coca-Colaκαι από το 1,05 ευρώ που έδωσε ο Σαββίδης τελικά.

0 αγροτικός συνεταιρισμός, ο οποίος είναι ο πρώτος θε­σμικός μέτοχος που πουλά, εξέτασε και το σενάριο να πουλήσει μέρος των μετο­χών, τελικά όμως η γενική συνέλευσή του αποφάσισε κατά πλειοψηφία να που­ληθεί όλο το πακέτο.

Εκτύπωση

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΠΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ αξίας 100 εκατ. ευρώ για την αξιοποίηση ακινήτων της εταιρείας «Παπαστράτος», θα δώσουν νέα πνοή στον Πειραιά και οι διάφορες πτυχές του νέου ασφα­λιστικού, ήταν τα βασικά θέματα συζήτησης, στη συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΠ. «Έπειτα από 8 χρόνια οικονομικής ύφεσης και αποεπένδυσης, χαιρετίζουμε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, όπως οι προαναφερθείσες, καθώς συμβάλλουν στη δημιουργία ενός σύγχρονου επι­χειρηματικού περιβάλλοντος στον Πειραιά», τόνισε σχετικά ο Πρόεδρος ΕΒΕΠ και ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης.

add1

ad2