Εκτύπωση

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ «ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ»

Η Ενωση Ευρυτάνων Αμερικής «Το Καρπενήσι» την Κυριακή 5 Μαρτίου διοργάνωσε στο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «The Grove» στο Σίνταρ Γκροβ της Νέας Ιερσέης τον ετήσιο χορό μετά δείπνου στον οποίο συμμετείχαν τετρακόσιοι πενήντα Ευρυτάνες.

Εκτύπωση

ΠΑΝΩ ΑΠΟ $65.000 ΑΠΕΦΕΡΕ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η BANK OF SYDNEY ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 400 ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ

Από την εκδήλωσηΜε επιτυχία στέφθηκε το πρώτο φιλανθρωπικό δείπνο που οργάνωσε η Bank of Sydney προς υποστήριξη του ερευνητικού ιδρύματος για τον νεανικό διαβήτη (JDRF).

Περισσότεροι από 400 καλεσμένοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στο εστιατόριο Nick's Bar & Grill στο Darling Harbour του Σίδνεϊ, με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί από νωρίς, ενώ οι δωρεές κατά τη διάρκεια της βραδιάς ξεπέρασαν τα $65.000.

Εκτύπωση

ΔΑΝΕΙΟ $9,55 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ «ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ» ΛΕΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ

Η διευθύντρια του Κολεγίου κ. Τζίνα Καδή, ανάμεσα σε δύο μαθητέςH πολιτειακή κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας θα παραχωρήσει υπό μορφή δανείου το ποσό των $9,55 εκατομμυρίων δολαρίων στο ελληνικό κολέγιο του Αγίου Γεωργίου που φιλοξενεί στις αίθουσές του ως επί τω πλείστον παιδιά ελληνικών οικογενειών.

Την σχετική πληροφορία επιβεβαίωσε στο «Νέο Κόσμο» η διευθύντρια του Κολεγίου κ. Τζίνα Καδή.

Εκτύπωση

«ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ «PADDINGTON» ΑΠΟ ΤΟ 55% ΘΑ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΙΔΝΕΪ $23 ΕΚ.

Στιγμιότυπο από την Συνέλευση, το κλίμα της οποίας σε κάποιες στιγμές ήταν ιδιαιΜε αισιοδοξία ατενίζει το μέλλον της η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Νέας Νότιας Ουαλίας, έπειτα από την, κατά πλειοψηφία, απόφαση των μελών της την περασμένη Κυριακή, να πουληθεί το μεγαλύτερο ακίνητο του οργανισμού στην τιμή των $23 εκ.

Η απόφαση ελήφθη κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκλήθηκε ακριβώς γι' αυτό το σκοπό. Περίπου το 55% όσων ψήφισαν τάχθηκαν με την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου υπέρ της πώλησης του οικήματος στο κεντρικό προάστιο Paddington.

Εκτύπωση

ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

13Οι Έλληνες στην Αυστραλία δεν ξεχνούν την πατρίδα τους και μία επίσκεψη στην ελληνική κοινότητα στη Μελβούρνη μπορεί να τους πείσει. Βρίσκονται σε αυτή την μακρινή ήπειρο, δουλεύουν, κάνουν περιουσίες, αλλά το μυαλό τους και η σκέψη τους βρίσκεται πάντα πίσω στην Ελλάδα, από την οποία όμως έχουν και δικαιολογημένα παράπονα.

add1

ad2