Εκτύπωση

ΜΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΙΜΩΤΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

Η πολιτειακή βουλευτής της Νέας Υόρκης Αραβέλλα Σιμωτά και η ομοσπονδιακή βουλευτής Νέας Υόρκης Κάρολιν Μαλόνι, διοργάνωσαν γεύμα με την ευκαιρία του Μήνα της Γυναίκας και τίμησαν τρεις εξαιρετικές γυναίκες για τις συνεισφορές τους σε περιοχές του Δυτικού Κουίνς. Περί τις 60 προσκεκλημένες γυναίκες παρευρέθηκαν στην εκδήλωση η οποία έγινε στο Astor Room του Kaufman-Astoria Studios.

Εκτύπωση

Ο ΥΠΑΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΗΕΡΑ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ «Ε.Κ.» ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ, ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που είχε η αντιπροσωπεία της ΑΗΕΡΑ δήλωσε ο ύπατος πρόεδρός της Αντριου Ζαχαριάδης, μιλώντας αποκλειστικά στον «Ε.Κ.», το Σάββατο, λίγο πριν αναχωρήσουν για το ταξίδι της επιστροφής στις ΗΠΑ. Οπως είπε, «ο σεβασμός, η αγάπη, η αναγνώριση του έργου της ΑΗΕΡΑ που μας έδειξαν στις επισκέψεις μας ήταν μεγάλη τιμή για εμάς».

Εκτύπωση

ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Η Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου 2015, ήταν ημέρα θλίψης για τον Ελληνισμό του Μόντρεαλ. Γύρω στις 10:30 τη νύχτα μερικοί από τους 70 πυροσβέστες που είχαν σπεύσει στην οδό Saint Roch στο Parc Extension, ύστερα από κλήση για ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, άρχισαν να ερευνούν το εσωτερικό της εκκλησίας.

Εκτύπωση

EΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΜΠΡΟΝΞ

Η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα του Αγίου Πέτρου στο Μπρονξ καλεί τα μέλη και τους φίλους να παρακολουθήσουν το ελληνικό μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν το βράδυ της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο της Χιακής Ομοσπονδίας (44-01 Broadway, Astoria, NY, 11105).

Η παράσταση έχει διττό χαρακτήρα διότι πέραν της ψυχαγωγίας στοχεύει στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και φιλανθρωπικών προγραμμάτων του ναού του Αγίου Πέτρου.

Εκτύπωση

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Με τις προετοιμασίες της Παρέλασης της Βοστώνης, η οποία θα γίνει την Κυριακή 30 Απριλίου, ασχολήθηκε η πανομογενειακή συγκέντρωση της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας το βράδυ της Τετάρτης στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Παρευρέθηκαν 30 άτομα, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων, επίσης από την κοινότητα του Αγίου Δημητρίου του Γουέστον Μασαχουσέτης και την Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία του Νιούτον.

add1

ad2